Inscripcions obertes a la Jean Bouin

0
439

Les inscripcions en la modalitat d\’Internet restaran obertes fins a les 24 hores del 25 de novembre, tot i que podrien tancar-se abans d\’hora, en el cas que s\’arribés al màxim establert per a l\’organització, fixat en 5.500 participants. La 86a edició de la cursa atlètica més antiga de tot l’Estat espanyol, la Jean Bouin, que el proper 29 de novembre celebra també la seva 60a edició com a Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, ja ha obert el període d’inscripcions a la seva Cursa Open.| Per aquest motiu, totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta popular prova atlètica, oberta també als atletes no federats, ja poden inscriure’s a través del web de la Cursa. Les inscripcions restaran obertes fins a les 24 hores del 25 de novembre, o fins al moment d’arribar als 5.500 participants, el màxim establert per l’organització. Les inscripcions en la modalitat presencial no començaran fins el dilluns 2 de novembre. La passada edició de la prova va aconseguir un rècord de participació en reunir a 5 milers de fans de l’atletisme popular. Una prova amb una llarga història La Jean Bouin va néixer el 1920 a Barcelona de la mà d’un grup de periodistes i promotors esportius amants de l’atletisme, Josep Anton Trabal, Lluís Meléndez, i Rossend Calvet, que van batejar-la amb el nom del mític atleta francès, Jean Bouin, subcampió olímpic a Estocolm al 1912 i responsable de diversos rècords del món entre 1911 i 1913, que va morir durant la Primera Guerra Mundial, al camp de batalla. Des d’aleshores, aquest clàssic de l’atletisme català i espanyol, no ha deixat d’entusiasmar any rere any a atletes autòctons, però també a corredors procedents d’arreu del món. Només va deixar de celebrar-se durant la guerra civil espanyola, entre 1937 i 1939, i per problemes puntuals del moment entre 1955 i 1967. La Jean Bouin també és el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona més antic, amb 60 edicions a les espatlles. A més, també és Trofeu Escolar de la Generalitat de Catalunya des de fa 27 anys i Trofeu Promeses de la Diputació de Barcelona des de fa 24 edicions. Aquesta prova atlètica és única en la seva proposta, ja que és la única que inclou una gran diversitats de curses i que any rere any ha incorporat categories En total, la Jean Bouin està formada per 13 curses de diverses categories, incloses una per a discapacitats en cadira de rodes i una altra per a trasplantats, i diverses distàncies, entre les quals destaca la Cursa Open, oberta a tothom, tant a corredors federats com a no federats, i que aquest any celebra 31 edicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.