La mitja de Mataró (6 desembre) ja ha tancat les inscripcions.

0
396

La Mitja Marató de Mataró ja ha arribat a l\’edició 12ª i ha estrenat web, mantenint la data, primer diumenge de desembre, el circuit i els regals de l\’empresa Procter. El primer rècord ja ha estat batut doncs a les primeres 24 hores d\’inscripcions ja es va arribar als 200 registrats i el segon rècord han estat el total dels1800 inscrits fins el dimarts, 26 en 11 díes o sigui uns 40 dies abans de la cursa. Un rècord de tancament anticipat a Catalunya. Com novetat la organització només permet corredors amb xip groc, doncs la cursa està orientada als corredors de fons habituals. Els que han comprat el xip groc amb la inscripció el podran recollir a la botiga Ronda 43 de Mataró a partir del proper 2 de novembre, per si el volen usar a altres curses prèvies. El llistat dels dorsal assignats es publicarà al web de la cursa en uns dies. L\’any passat en aquesta mitja es va batre el rècord de la cursa amb un temps de 1:02:58. El circuit, molt pla i córrer al costat del mar es un atractiu esportiu molt important.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.