HILDA KIBET, ENCANTADA AMB EL CIRCUIT DE MARATÓ DE BARCELONA 2010

0
384

La maratoniana holandesa recorre amb la seva parella, Hugo van den Broek, el circuit de marató que ha de ser aprovat pel Comitè Organitzador de B10 el proper dilluns Barcelona, 26 d’octubre de 2009 “És un circuit fantàstic i que passa pe llocs molt macos de la ciutat. Segur que hi haurà molta gent i los atletes ens sentirem molt recolzats”. Són paraules de Hilda Kibet, actual campiona d’Europa de cross i una de les preferides per guanyar el proper any la marató de Barcelona 2010. Avui ha estat visitant el recorregut de la llegendària carrera al costat de la seva parella, Hugo van den Broek, que també aspira a estar present al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 representant a Holanda.| Encara que la keniana d’origen, Kibet porta molts anys a Holanda, on ha adquirit una gran reputació com a corredora de ruta i camp a través. El diumenge 18 d’octubre va ser tercera a la Marató d’Amsterdam amb un temps de 2:30.33, la seva millor marca personal en la distància. “Aquest hivern no faré carreres de cross, sinó exclusivament de ruta i una marató a la primavera, a París o Amsterdam. Vull arribar molt fresca a Barcelona 2010”, ha manifestat després de la seva visita al recorregut del Campionat, guiada pel director de l’àrea tècnica, Luis Saladie. La parella, actualment de vacances a Barcelona, s’ha pres molt seriosament la seva participació a Barcelona 2010 i ha decidit “buscar un lloc per fer un últim stage de preparació d’unes quatre setmanes pels voltants de la ciutat”. Actualment, viuen a cavall entre Amsterdam i Kenya (la seva ciutat és Item, molt a prop d’Eldoret, paradís de corredors de fons) però en el futur, com diuen ambdós, els hi encantaria “viure a España”. El circuit de marató del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 ha de ser aprovat el proper 2 de novembre pel Comitè Organitzador i una setmana després per l’Associació Europea d’Atletisme, el consell directiu del qual se celebrarà precisament a Barcelona entre el dia 6 i el 8. El recorregut ja compta amb el vist-i-plau dels delegats tècnics i de les televisions, però falta l’aprovació definitiva abans que es pugui anunciar públicament. Tindrà un total de 10 quilòmetres (els corredors hauran de donar quatre voltes), serà molt cèntric i la sortida i l’arribada estaran situades al passeig Picasso, molt a prop del parc de la Ciutadella i de l’Arc del Triomf.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.