Cursa dels Nassos 2009

0
468

Ens plau informar-los que el període d\’inscripcions de la propera Cursa dels Nassos 2009 ja es troba obert i es tancarà el dia 27 de desembre a les 24h o per defecte quant s\’arribi al límit fitxat per l\’organització, (consultar l\’apartat 10 del reglament.| Poden trobar tota la informació de la prova i de les inscripcions al web de la prova www.bcn.cat/cursanassos. Esperem doncs que els sigui d\’utilitat i poguem gaudir plegats de la última prova esportiva de l\’any 2009. Recordin que ben aviat s\’obriran les inscripcions de la Mitjamarató de Barcdelona que tindrà lloc el proper 14 de febrer del 2010. Rebin una cordial salutació,

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.