Prop de 3500 persones recorren els turons del Parc de la Serralada Litoral.

0
462

3300 inscrits oficials comparteixen espai amb tots aquells que, tot i quedar-se sense dorsal, no s\’han volgut perdre la festa de l\’esport a Montornès.
La Marxa Popular de Montornès arriba a la majoria d\’edat, divuit anys, amb un estat de forma immillorable, tal com s\’ha pogut comprobar aquest diumenge dia 25. Amb els 3300 dorsals disponibles venuts de fa dies, moltes persones (prop de 200) s\’han apropap fins Montornès amb l\’esperança de poder adquirir un pitrall de darrera hora i s\’han afegit a la festa de l\’esport més popular.| La Marxa Popular és organitzada des de la seva 11 edició pel Club Atletisme Montornès, que va agafar el relleu dels \”Amigos Locos de la Zapatilla\” que la van organitzar amb un gran èxit els primers deu anys, des del 1992 fins el 2001, amb el nom que molta gent encara avui li diu de \”Marcha de la Zapatilla\”. Amb el mateix esperit, el Club Atletisme Montornès ha mantingut la participació i el recorregut, com també els entrepans, begudes, samarreta i bossa d\’obsequis a tots els participants. El recorregut, a triar entre un de 8km. i un altre de 14km., ha transcorregut pels turons que separen Montornès i Martorelles, dins la zona del Parc de la Serralada Litoral, i on es poden gaudir de vistes i llocs emblemàtics de la zona, com la Torre del Telègraf, Can Girona, la font de la Mercè i el Castell de Sant Miquel, entre d\’altres. L\’organització ha tingut el recolzament de cincuanta voluntaris, a més de la Policia Local i Protecció Civl, ADF La Conreria i Creu Roja. Més informació:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.