Milla popular INSOC-CEG Terrassa (barri de Guadalhorce)

0
310

Jaume Leiva C.A.Blanc i Blau i Anna Cos del C.N.Terrassa guanyadors de la primera edició de milla popular INSOC-CEG Terrassa (Barri de Guadalhorce),
La milla va tenir una participació de 200 atletes, es va disputar per un circuit urbà de 2 voltes, les marques discretes per la duresa del recorregut, Leiva es distancio de sud adversaris des del seu començament, en la categoria femenina Anna Cos va distanciant a les seves adversàries a partir de la segona volta, esperant en els últims metres a Carme Ballesteros per entrar meta ambdues de la mà.| General masculina. 1r Jaume Leiva C.A.Blanc i Blau 4:36 2n Ramon Morgó Independent 4:48 3r Abdolali Bouchikhi C.A.Mollet 4.51 4t Bartolomé Chamorro Califòrnia Sports 4.56 General femenina. 1 ª Anna Cos C.N.Terrassa 6.20 2 ª Carmen Ballesteros Califòrnia Sports 6.20 3a Raquel Medina U.A.Terrassa 6.25

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.