La Cursa dels Nassos obre inscripcions

0
407

Les inscripcions per Internet restaran obertes fins al 27 de desembre a les 24 hores, tot i que podrien tancar abans en el cas d’assolir la xifra màxima d’inscrits i que se situa en 9.000 participants
El proper 31 de desembre a les 17.30 hores tindrà lloc una nova edició de l’emblemàtica Cursa dels Nassos-Sant Silvestre de Barcelona-Gran Premi Ibercaja, la prova de 10 quilòmetres encarregada de posar punt i final a l’activitat esportiva del 2009.| L’organització ha obert inscripcions en la modalitat d’Internet, al web oficial de la cursa (www.bcn.cat/cursanassos). El període d’inscripcions online es perllongarà fins al 27 de desembre a les 24 hores, tot i que podria tancar abans d’hora, en el cas que s’arribés a la xifra límit marcada per l’organització, situat en 9.000 participants. La inscripció en la modalitat presencial no es podrà tramitar fins al 4 de novembre. El cost de la inscripció és de 12 euros, IVA inclòs. Com en la resta de les curses municipals, és obligatori córrer amb xip. En cas de no tenir-ne de propi (de color groc), l\’organització posa a disposició del corredor un xip d\’un sol ús i no retornable. El seu preu és de 3 euros, IVA inclòs. La Cursa està oberta a la participació de tothom, amb l’única condició que els corredors o corredores no siguin menors de 16 anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.