La Cursa dels Nassos obre inscripcions

0
333

Les inscripcions per Internet restaran obertes fins al 27 de desembre a les 24 hores, tot i que podrien tancar abans en el cas d’assolir la xifra màxima d’inscrits i que se situa en 9.000 participants
El proper 31 de desembre a les 17.30 hores tindrà lloc una nova edició de l’emblemàtica Cursa dels Nassos-Sant Silvestre de Barcelona-Gran Premi Ibercaja, la prova de 10 quilòmetres encarregada de posar punt i final a l’activitat esportiva del 2009.| L’organització ha obert inscripcions en la modalitat d’Internet, al web oficial de la cursa (www.bcn.cat/cursanassos). El període d’inscripcions online es perllongarà fins al 27 de desembre a les 24 hores, tot i que podria tancar abans d’hora, en el cas que s’arribés a la xifra límit marcada per l’organització, situat en 9.000 participants. La inscripció en la modalitat presencial no es podrà tramitar fins al 4 de novembre. El cost de la inscripció és de 12 euros, IVA inclòs. Com en la resta de les curses municipals, és obligatori córrer amb xip. En cas de no tenir-ne de propi (de color groc), l\’organització posa a disposició del corredor un xip d\’un sol ús i no retornable. El seu preu és de 3 euros, IVA inclòs. La Cursa està oberta a la participació de tothom, amb l’única condició que els corredors o corredores no siguin menors de 16 anys.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.