LAVILLANIE SERÀ EL PROTAGONISTA DE LA CINQUENA CAMPANYA DE PUBLICITAT DE BARCELONA 2010

0
400

El perxista francès és una de les estrelles de l’atletisme europeu. Ha aconseguit dues medalles importants al 2009 i ha encapçalat la llista mundial de l’especialitat amb 6,01 metres Renaud Lavillenie, campió d’Europa de pista coberta de salt de perxa, serà el pròxim gran protagonista de la campanya de publicitat del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 que es posarà en marxa a primers d’any. El jove saltador francès, que al Campionat del Món de Berlín va obtenir la medalla de bronze, substituirà a l’atleta portuguesa Naide Gomes, que ha estat la imatge de la quarta onada, dedicada al salt de llargada.| Lavillenie sortirà saltant per sobre d’un dels fanals modernistes del passeig de Gràcia, al costat de La Pedrera, un dels monuments més singulars de Barcelona, a una nova crida als ciutadans per atraure la seva atenció cap a l’atletisme i cap a Barcelona 2010. Els fanals modernistes de l’arquitecte Pere Falquès es van començar a instal—lar a aquesta cèntrica avinguda al 1906. El perxista francès, que és un dels pocs atletes de la seva generació que ha superat la llegendària barrera dels sis metres, és considerat com un dels talents més prometedors de l’atletisme continental. La seva millor maraca, els 6,01 metres que va aconseguir al juny al Campionat d’Europa per nacions celebrat a Leiria, Portugal, l’han situat al primer lloc del rànquing mundial de l’any 2009. Les campanyes de Barcelona 2010 han tingut fins el moment una gran acceptació. Abans que Gomes van sortir els atletes espanyols Ángel David Rodríguez (100 metres), Mercedes Chilla (javelina) i Natalia Rodríguez (1.500 metres). Cada una d’aquestes campanyes ha estat acompanyada per les accions de màrqueting urbà que han permès als ciutadans posar en valor els grans rècords d’aquest esport.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.