LA FESTA ESTÀ SERVIDA: RÈCORD DE PARTICIPACIÓ I EXQUISITA PARTICIPACIÓ D\’ELIT

0
408

Els carrers de Manresa s\’ompliràn d\’atletes aquest proper diumenge. Rècord de participació. Inscripcions tancades abans del termini establert. Set-cents atletes vindràn diumenge d\’arreu de Catalunya a la capital del Bages, per disfrutar del correr. I entre ells, hi haurà una exquisita sel.lecció d\’atletes d\’elit: Quatre atletes olimpics: la navarclina ROSA MORATÓ (Beijing 2008), el nostre JOSÈ RIOS (Sidney 2000, Atenes 2004 i Beijing 2008), MARCO ANTONIO CEPEDA (Sidney 2000), i l\’atleta andorrà TONI BERNADÓ (Atenes 2004 i Beijing 2008).| Una autèntica promesa de l\’atletisme estatal com es la valenciana resident a Catalunya GEMA BARRACHINA (València TyM). L\’atleta d\’origen magrebí HASNA BAHOM (California Sport), guanyadora de la darrera edició de la Cursa de la Mercè. La migfondista igualadina, finalista en el darrer estatal absolut en 800 metres amb un registre personal de 2\’06\”34, com es l\’ANNA BOVÉ. El recordman de la prova, l\’atleta resident a Navarcles POL GUILLEN (FC Barcelona), guanyador de les tres darreres edicions de la cursa, aixì com constant dominador de moltes curses del calendari català. Qui s\’acosti a veure la cursa, podrà veure a PEPE RIOS vestint els colors del que es encara el seu club CA MANRESA. El que es considerat un dels millors maratonians de l\’història de l\’atletisme espanyol, vol estar present en aquesta festa esportiva de la ciutat. Encara que no es troba en el seu millor moment de forma, ja que just fa dues setmanes ha reiniciat els entrenaments desprès d\’haver de pasar dues vegades durant aquests darrers mesos per el quirofan, vol agrair la bona acollida que ha tingut per part de tothom des de que va decidir vestir els colors manresans. A tots aquests atletes de renom, s\’han de incloure els andorrans MARCOS SANZA i MANUEL FERNANDEZ-PITA, l\’atleta barceloní SERGIO ENRIQUEZ, aixì com lo bo i millor de l\’atletisme manresà amb els IGNACIO AVILA, JOAN CAPDEVILA, SERGI RODRIGUEZ, GUILLEM FERNANDEZ, ORIOL SELLARES, DAVID MARTINEZ en l\’apartat masculí, i les ALBA XANDRI, ALBA CORREDERA, MERITXELL SOLER, EKHIÑE OTAOLA, ANNA VILARÓ, SILVIA SANCHEZ, CARME TORT. Tambè timdrem una bona representació de lo millor dels atletes veterans de l\’atletisme català com son els RAMON ESQUIUS, ALFONS ESQUIUS, BENVINGUT OLIVERAS, JOAN RAMON PRIETO, FRANCESC VILAJOSANA, JOSEP PERRAMON, i la MANELA MARTINEZ com a exponent de la representació femenina. La lluita per la victòria, tant en categoria masculina amb GUILLEN, BERNADÓ, i SANZA, com en categoria femenina amb MORATÓ i BARRACHINA es presenta com una de les millors atraccions d\’aquesta edició. Els rècords estàn per ser batuts, i aquest diumenge, pot haver-hi les condicions per disfrutar d\’uns nous millors registres d\’aquests 10 kms urbans de Manresa. En la 3era cursa urbana de Promoció, està prevista la participació d\’un centenar de petits i joves atletes que de ben segur serà un bon aperitiu de la cursa gran que es celebrarà mitja hora mes tard. RIOS SIGNARÀ SAMARRETES DE LES 9,00 HORES A LES 9,40 HORES. El que de ben segur, ha estat el millor atleta de la història de CA MANRESA que ha vestit i defensat els colors de l\’Entitat, signarà les samarretes de la cursa, de les 9,00 hores a les 9,40 hores. Es un bon moment per aprofitar per endur-se un bon record del que ha estat encapçalant el ranking espanyol de marató en el 2008 i en el 2009, i aquest ultim amb l\’excel.lent actuació duta a terme a Otsu (Japó) el pasat 1 de març amb el 2on lloc darrera Paul Tergat, amb un registre 2h10\’36\” , i que ara te dipositat el seu objectiu per aquest 2010 en l\’Europeu de Barcelona. Ja nomes ens queda esperar que la climatologia ens respeti, i poguem gaudir d\’un bona cursa. Ens veiem al diumenge a Manresa ¡¡¡

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.