HILDA KIBET VE A BARCELONA PER CONÈIXER EL RECOREGUT DE MARATÓ

0
448

L’atleta holandesa Hilda Kibet, actual campiona europea de cross, ha sol—licitat a la organització del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 reconèixer el circuit de marató aprofitant l’estància que realitzarà a Barcelona en els propers dies. | Kibet arribarà a Barcelona el proper cap de setmana acompanyada per la seva parella, el també maratonià Hugo van den Broek. Ambdós pensen disputar el proper any la carrera de marató.
Tant Kibet com Van den Broek s’han situat en molt bona posició de cara a formar part de la selecció holandesa que participarà el proper any a Barcelona 2010 després de la seva participació abans d’ahir a Amsterdam, ciutat que organitza un dels maratons més ràpids del món. Ella es va classificar tercera i fou la millor europea a la prova femenina amb la seva millor marca personal, 2:30.33, mentre que ell fou el segon millor atleta holandès a la línea de meta amb una marca de 2:13.25 Després de les seves actuacions a Amsterdam, la parella gaudirà d’unes curtes vacances de quatre dies a Barcelona. Hilda té 28 anys i Hugo, 33. Ella, que com el seu nom indica és d’origen kenià, no ha participat a cap campionat d’Europa, però sí Hugo, que a Goteborg 2006 va acabar a la 22ena posició de la marató. Els recorreguts de marxa i marató de Barcelona es donaran a conèixer en breu. Fins a la data s’ha desvetllat que la línea de meta estarà situada al passeig de Picasso, al costat del parc de la Ciutadella. Aquesta mateixa setmana, els delegats de totes les televisions europees que participen des d’avui al World Broadcaster Meeting tindran oportunitat de conèixer-los El circuit de marxa tindrà una extensió d’un quilòmetre i transcorrerà pel passeig de Picasso i l’avinguda Marqués de l´Argentera, mentre que el de marató serà un recorregut de 10 quilòmetres pel centre de Barcelona al que els atletes hauran de donar quatre voltes. Portarà als participants als llocs més coneguts de la ciutat amb l’excepció de la Sagrada Família, on les actuals obres de l’AVE impedeixen dissenyar qualsevol activitat a la zona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.