VIII RAID BARCELONA MARÍTIM

0
499

L\’equip Urkels amb el dorsal número 12 s\’emporta el VIII Raid Barcelona Marítim
L\’equip Urkels va ser el guanyador de la vuitena edició del Raid Barcelona Marítim que es va celebrar el diumenge 19 d\’octubre de 8.30 a 14.30 hores al Passeig Marítim en un dia de sol radiant. La prova va comptar amb una xifra rècord de participació de més de 200 esportistes dividits en 60 equips mixtes formats per quatre persones cadascun. L’equip guanyador del VIII Raid Barcelona Marítim va ser Urkels (dorsal 12) format per Gemma Russinyol, Ferran Ballesta, Ingrid Piñol i Alex Saldas amb una puntuació de 571,76 punts. L\’equip confirma la seva hegemonia en la prova adjudicant-se per segona vegada consecutiva el Raid BCN Marítim. El segon classificat ha estat tot un clàssic en la història del Raid: el Golfus Team (dorsal 11) format per Ignasi Casacuberta, Sergi Msteu, Núria Sabartés i Marta Téllez amb una puntuació de 540,25 punts. Van completar el podi el Catacrack Team (dorsal 13) format per Mònica Sireral, Sergi Rosa, Joan Campolier i Jordi Gabaldà amb 528,39 punts.| Dilluns 19 es publicaran a www.claror.cat/raid.htm la classificació completa i totes les fotos del Raid BCN Marítim 2009. El lliurament dels premis es farà en el transcurs d’una festa el dijous, 22 d’octubre, a partir de les 22.00 hores, a la sala Almodobar de Barcelona (carrer Grassot nº 36). Per a més informació

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.