V Cursa de les Dones de Barcelona 2009

0
612

A la recerca del rècord Guiness. Amb la presència estelar de Marta Sanchez.
La Cursa de la Dona de Barcelona va a la recerca del rècord Guinness. El Diumenge 25 d\’octubre, a les 10:30 hores, a l\’Esplanada de l\’Arc de Triomf.  Amb la participació estelar de la cantant Marta Sánchez   Un altre rècord més per a la Cursa de la Dona Central Lechera Asturiana 2009, en aquest cas junt amb l\’Associació Espanyola Contra el Càncer, que entrarà al llibre Guinness dels Rècords. El proper diumenge 25 d\’octubre, quan acabi la V Cursa de la Dona, totes les participants (esperem més de 8.000) podran entrar en la història formant el llaç rosa més gran del món. Totes les corredores rebran un mocador rosa que es posaran al cap, per formar en una imatge aèria el més gran llaç de la història. | En el mateix acte també participarà la cantant Marta Sánchez, com a ambaixadora de l\’Associació Espanyola Contra el Càncer, ja que també ha decidit aportar el seu granet de sorra a la causa de la lluita contra el càncer de mama. Per estar en aquest rècord només han de participar en la Cursa de la Dona apuntant-se a la Planta d\’Esports dels centres d\’El Corte Inglès de Barcelona, Girona, i Cornellà o a la pàgina web www.carreradelamujer.com La cursa es celebrarà sobre un traçat de 5 km pel centre de la ciutat. La sortida i meta tindran lloc a l\’espectacular entorn de l\’Arc del Triomf, i el recorregut passarà per la plaça de Catalunya, la Rambla i Colom entre altres llocs emblemàtics. La prova es podrà realitzar tant corrent com caminant, és a dir, que totes les dones que vulguin gaudir d\’una jornada esportiva, festiva, divertida i inoblidable podran aconseguir-ho. Les participants disposaran d\’1 hora per finalitzar la carrera, o el que és el mateix, fins a 12 minuts per km. Aquest ritme està a l\’abast de totes, ja que qualsevol persona caminant a un pas \”normal\” pot recórrer un quilòmetre en un temps entre deu i dotze minuts. Serà un gran esdeveniment esportiu i solidari, amb el millor ambient i molts obsequis i detalls per a les participants. Després de la cursa es celebrarà un macro festival d\’aeròbic amb totes les participants que ho desitgin i, en finalitzar, es realitzarà el lliurament de premis de les múltiples categories, amb regals, sorpreses i diversió per a totes. Aquest any s\’espera superar les més de 6.200 participants que hi va haver el 2008, l\’objectiu és acostar o superar les 8.000 participants i amb això obtenir una recaptació de més de 8.000 euros per l\’AECC, que destinarà a la investigació sobre el càncer de mama. Organitzen les revistes SPORT LIFE i Runner\’s World, en col.laboració amb l\’empresa WIN i l\’Ajuntament de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.