Milla popular a Terrassa

0
317

REGLAMENT DE LA INSCRIPCIÓ Art 1 .- La MILLA POPULAR 25 ANIVERSARI INSOC-CEG, se celebrarà el dissabte 24 octubre 2009, un recorregut urbà de 1.609 metres. Art 2 .- La cursa estarà orga zada i coordinació res per INSOC-CEG amb la col.laboració de l\’Ajuntament de Terrassa i A. VV de Guadalhorce. Art 3 .- La distància de la Milla serà de 1.609 mts.| categories any distància hora PRE – benjamí 2002 i posterior 200 mts. 17:00 benjamí 20 0 0-2001 400 mts. 17:15 Aleví 1998-1999 Milla 1.609 mts 17:30 Infantil 1996-1997 Milla 1.609 mts 17:30 general Fins el 1995 Milla 1.609 mts 18:00 Art 4 .- El control de les proves correspondrà l\’organització responsable de l\’esdeveniment. Art 5 .- Els dorsals es lliuraran en el moment de la inscripció i / o 1 hora abans de l\’inici de la carrera. La inscripció es tancarà en els 250 participants. Art 6 .- Les inscripcions es pot efectuar personalment a la nostra seu del 21 de setembre al 22 d\’octubre (ambdós inclosos), en l\’horari de 10:00 a 12:30 hrs. I 17:30 a 20:00 hrs. C / Guadalhorce 2 baixos Més informació al 937857002 esplai.g @ terra.es pàgina web: www.ceguadalhorce.terrassa.net La quota d\’inscripció serà d\’1 €, que aniran destinats a projectes socials que treballa l\’entitat. Art 7 .- L\’organització no es fa responsable dels danys físics i morals que els participants en aquesta prova puguin ocasionar o ocasionar. Amb t odes formes hi ha subscrit una assegurança de responsabilitat civil; També es disposarà de servei d\’ambulància i col.laboració de la Policia Local. Article 8 .- El fet d\’inscriure\’s implica la total acceptació d\’aquest reglament; allò no previst en ell, serà resolt pel Comitè Organitzador. Seran desqualificats aquells corredors que: No realitzin el recorregut complet. No portin el dorsal ben visible al pit durant el recorregut. Corrin amb dorsal adjudicat a un altre corredor o utilitzin un dorsal no autoritzat per l\’organització. Entreu a Meta sense dorsal. S\’inscriguin amb dades falses. No atenguin les instruccions de l\’organització. Adoptin un comportament antiesportiu. Els corredors desqualificats perdran automàticament tota opció a premis. Art.9 .- Els premis seran per als 3 primers de cada categoria assenyalada en aquest document. Art 10 .- Els horaris són aproximats, depenent del criteri de l\’organització poden ser modificats i algunes categories sortir juntes. Art 11 .- El punt d\’informació de les carreres per aquest dia estarà ubicat a la nostra seu. Nom i cognoms: Edat: Sexe: M □ F □ Data naixement: Adreça: CP: DNI: TEL: E-mail:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.