LA LÍNIA DE META DE LES PROVES DE RUTA, AL PASSEIG DE PICASSO

0
422

El segon centre d’operacions de Barcelona 2010 es situarà al parc de la Ciutadella. Les carreres de marxa i marató començaran i finalitzaran al passeig de Picasso
La línia de sortida i de meta de les proves de marxa i marató del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 estarà situada al passeig de Picasso, al davant de l’obra urbana d’Antoni Tàpies que és un homenatge al genial pintor malagueny que va viure nou anys a Barcelona. Les cinc carreres es disputaran a primera hora del matí. Per primera vegada a la història del Campionat, tot el programa de proves de ruta se celebrarà íntegrament al carrer.| El punt exacte de la línia de meta està per decidir, però sembla que estarà fixat a l’encreuament del passeig de Picasso amb el passeig Mercantil. En el cas dels maratonians, el sentit de la marxa serà cap al Nort, travessant l’Arc de Triomf. El recorregut complet de marató serà presentat la propera setmana al World Broadcaster Meeting que tindrà lloc a Barcelona. Per ara compta ja amb el vist-i-plau de la Guàrdia Urbana de Barcelona i de TVE, la televisió amfitriona. Com ja és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, serà un circuit d’uns 10 quilòmetres que els corredors hauran de recórrer quatre vegades. Les proves de marxa es realitzaran a un petit circuit d’un quilòmetre en forma de L que contempla part del Passeig de Picasso i part de l’avinguda Marquès de l´Argentera. El retràs en la concreció del que es destinarà a la marató s’ha degut a les dificultats que s’han hagut de superar degut a l’estat d’algunes obres que actualment condicionen el trànsit de Barcelona, en concret les de l’entorn de la Sagrada Família.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.