Sessió gratuïta d\’activitats de muntanya i fondistes el dissabte 31 d\’octubre

0
429

Els amants dels esports de muntanya estan d\’enhorabona perquè Can Caralleu oferirà una sessió gratuïta d\’activitats de muntanya i fondistes el proper dissabte 31 d\’octubre d\’11 a 14.30 hores.
Per poder participar en aquesta sessió cal portar roba d\’esport, calçat per a carrera i peus de gat per al Boulder. L\’entrenament es farà en la pista de tartà, zona d\’escalfament, la pineda i el boulder. Aquesta activitat és gratuïta tot i que caldrà dipositar 5 euros que es retornaran als assistents el dia de l\’activitat. La inscripció es fa a recepció de Can Caralleu i el termini està obert fins al 31 d\’octubre.| Ara és el moment de posar-se les piles i provar una activitat en la que Can Caralleu n\’és tot un referent. Participa-hi!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.