V Cursa de la Dona / Cursa de les Dones de Barcelona 2009

0
515

El proper diumenge 25 d\’octubre, a les 10:00 hores, es celebrarà la V Cursa de la Dona de Barcelona 2009 sobre un traçat de 5 km pel centre de la ciutat. La sortida i meta tindran lloc a l\’espectacular entorn de l\’Arc del Triomf, i el recorregut passarà per la plaça de Catalunya, la Rambla i Colom entre altres llocs emblemàtics. La prova es podrà realitzar tant corrent com caminant, és a dir, que totes les dones que vulguin gaudir d\’una jornada esportiva, festiva, divertida i inoblidable podran aconseguir-ho. Les participants disposaran d\’1 hora per finalitzar la carrera, o el que és el mateix, fins a 12 \’per km. Aquest ritme està a l\’abast de totes, ja que qualsevol persona caminant a un pas \”normal\” pot recórrer un quilòmetre en un temps entre deu i dotze minuts. | Serà un gran esdeveniment esportiu i solidari, amb el millor ambient i molts obsequis i detalls per a les participants. Després de la cursa es celebrarà un macro festival d\’aeròbic amb totes les participants que ho desitgin i, en finalitzar, es realitzarà el lliurament de premis de les múltiples categories, amb regals, sorpreses i diversió per a totes. Aquest any s\’espera superar les més de 6.200 participants que hi va haver el 2008, l\’objectiu és acostar o superar les 8.000 participants i amb això obtenir una recaptació de més de 8.000 euros per l\’AECC, que destinarà a la investigació sobre el càncer de mama. PREPARA\’T PER A LA CARRERA Si vols preparar i entrenar abans d\’anar a córrer la V Cursa de la Dona de Barcelona 2009, busca a la web www.carreradelamujer.com un pla d\’entrenaments a la teva mida per arribar a la cita en el millor estat de forma, i per que comencis en el món del running. Poden prendre part aquesta prova totes aquelles dones majors de 12 anys que ho desitgin. INSCRIPCIÓ Fins el dimecres 21 de octubre de 2009. Preu inscripció: 6 euros, un dels quals és un donatiu per l\’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer). La inscripció quedarà tancada en el moment en que s\’arribi a les 8.500 corredores. Punts d\’inscripció: – A la pàgina web www.carreradelamujer.com – En els centres d\’El Corte Anglès: Diagonal, Portal de l\’Àngel, L\’Illa, Meridiana, Can Dragó, Cornellà, Sabadell i Girona. OBJECTIUS DE LA CURSA DE LA DONA DE BARCELONA 2009: Aconseguir una major sensibilització contra el ü càncer i el màxim compromís amb l\’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) en la seva lluita contra el càncer de mama. Donar a conèixer a la societat els grans beneficis que aporta fer exercicis aeròbics de forma regular. Tant en la prevenció de malalties com en la consecució d\’una bona qualitat de vida, més sana, longeva i plena de satisfaccions. Una manera senzilla i natural d\’assolir el pes ideal i el millor mètode per lluitar contra el sedentarisme, l\’estrès i l\’obesitat. Projectar una imatge positiva de salut, d\’exercici sa, de bona alimentació, de compromís social i de diversió. Aconseguir que participin més de 8.000 dones. Reunir en la mateixa competició a la dona que s\’inicia en l\’esport amb les millors atletes catalanes i de la resta d\’Espanya. Aconseguir que la dona s\’incorpori de forma massiva a la pràctica regular d\’exercici aeròbic. Oferir a les participants un gran esdeveniment esportiu amb varietat d\’activitats: cursa a peu, aeròbic, animació, exhibicions, fira de la corredora i molts premis i regals per a les participants. Organitzen les revistes SPORT LIFE i Runner\’s World, en col.laboració amb l’empresa WIN i l\’Ajuntament de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.