Més de 2.000 inscrits pels 10K, Mitja i Marató del Mediterrani

0
309

Un esforç important ha fet l’empresa “tretze esports” per a certificar els tres circuits de la Marató del Mediterrani, que amb la mateix sortida i arribada faran les tres distàncies anunciades, 10K. Mitja Marató i Marató. La primera volta son els 10K, tornant al passeig marítim els que fan la mitja marató per a fer els 11 quilòmetres que falten i els maratonians faran encara dues voltes més al passeig, tenint l’arribada a la tercera vegada que creuin la meta. A falta de 6 dies per a la cursa, més de 2.000 corredors han fet la inscripció que es tancarà el proper día 14 o abans si s’arriben al límit dels 3.000 inscrits que pot acceptar la organització. Inscripcions al propi web de la cursa. Circuits totalment plans i regals i pasta-party al canal olímpic de Castelldefels per a tots.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.