Més de 2.000 inscrits pels 10K, Mitja i Marató del Mediterrani

0
403

Un esforç important ha fet l’empresa “tretze esports” per a certificar els tres circuits de la Marató del Mediterrani, que amb la mateix sortida i arribada faran les tres distàncies anunciades, 10K. Mitja Marató i Marató. La primera volta son els 10K, tornant al passeig marítim els que fan la mitja marató per a fer els 11 quilòmetres que falten i els maratonians faran encara dues voltes més al passeig, tenint l’arribada a la tercera vegada que creuin la meta. A falta de 6 dies per a la cursa, més de 2.000 corredors han fet la inscripció que es tancarà el proper día 14 o abans si s’arriben al límit dels 3.000 inscrits que pot acceptar la organització. Inscripcions al propi web de la cursa. Circuits totalment plans i regals i pasta-party al canal olímpic de Castelldefels per a tots.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.