TRIATLÓ : Victòries de Francesc Godoy i Radka Vodickova a Vilanova i la Geltrú

0
414

Diumenge es va disputar la desena edició del Triatló de Vilanova i la Geltrú, prova final de les Zoot Triathlon Series 2009 en la qual van participar 1014 triatletes. L\’organitzador va modificar el recorregut ciclista, situant el punt de gir de volta complerta davant de la zona de transicions, millorant en seguretat al passar de 3 a 2 voltes, alhora que donant més espectacularitat l\’esdeveniment. Francesc Godoy (C.N. Barcelona) va prendre el comandament de la primera de les 3 proves en les quals van quedar distribuïts els participants. Amb Godoy al capdavant de carrera en solitari en el segment ciclista, va saltar en la seva persecució Xavier Llobet (C.N. Manresa) aconseguint neutralitzar-lo just abans de completar la primera volta en la zona del Parc de Ribes Roges. En el segment final a peu Godoy es va distanciar per a guanyar la prova amb un registre de 56 min 56 s. Llobet va finalitzar segon aconseguint la victòria absoluta de les Zoot Triathlon Series 2009. Jorge Naranjo (Inverse-Ditec Triatló Vilanova) la tercera posició final. | El Club Triatló Manresa (Llobet-Trias-Macara) va aconseguir el primer lloc per equips masculins. La sots campiona d\’Europa Radka Vodickova (C.N. Reus Ploms) es va imposar amb total autoritat en la classificació femenina, creuant la meta amb temps final de 1 h 5 min 6 s. La seva companya del Ploms Montse Martínez va finalitzar en segona posició per davant de la júnior del C.N. Barcelona Anna Godoy. Les noies del Club Natació Reus Ploms (Vodickova-Martínez-Olle) van obtenir la primera posició per equips, sent Judith Corachan la guanyadora de les Zoot Triathlon Series 2009 .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.