XXI CURSA DE FONS A SANT MUÇ i 2ª CURSA POLICIAL IPA REGLAMENT

0
471

La Unió Atlètica Rubí amb el suport d’Ajuntament de Rubí i l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme , organitza la XXI CURSA DE FONS A SAN MUÇ i I CURSA POLICIAL IPA
Diumenge 11 d’octubre de 2009 a les 10:30 hores
La distància serà de 10.000 metres. Cursa homologada pel Comitè de Jutges de la FCA i amb cronometratge de ChampionChip La sortida i l’arribada s’efectuarà a la Rambla dels Ferrocarrils, davant mateix de l’estació de Rubí dels ferrocarril catalans. També hi hauran tres curses infantils gratuïtes que començaran a les 9:45 amb sortida al mateix lloc.
| Només podran optar als premis econòmics aquells atletes que tinguin degudament tramitada la llicència amb la Federació Catalana d’Atletisme. Trofeu als 3 primers classificats de la general i al tres primers de cada categoria masculina i femenina. Premi pel primer de cada categoria de un Curs de conducció segura valorat en 300 euros, el premi serà personal e intransferible. Tindrà trofeu el primer atleta local de la general masculina i femenina. ( es consideraran locals els atletes que resideixin a Rubí o pertanyin a la U.A.R) El atletes que tinguin premi a la general no el tindran a la seva categoria (excepte en la categoria local) Cursa infantil: Tindrà trofeu el primer classificat i medalla el segon i el tercer masculí i femení de cada categoria. Tots els atletes participants de la Cursa infantil, rebran una bossa amb obsequis per gentilesa dels nostres col·laboradors. Tots els atletes participants a la Cursa de Fons 10 km, rebran una samarreta tècnica amb disseny exclusiu i una bossa amb obsequis per gentilesa dels nostres col·laboradors. També hi haurà un magnífic sorteig de regals entre tots els participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.