Més de 1000 inscrits al Triatló de Vilanova.

0
449

La X Triatló Ciutat de Vilanova aplegarà aquest diumenge 11 d\’octubre un miler de participants, el doble que l\’any passat.
La prova, que és puntuable pel ZOOT TRIATHLON SERIES, està oberta tant als esportistes federats com als amateurs. En la presentació de la prova el regidor d\’Esports, Salvador Becerra, ha volgut destacar que \”pocs esports són capaços de mobilitzar més de mil persones, si no comptem acompanyants. Aquest moviment, un diumenge d\’octubre, és molt important per a la nostra ciutat\”. La cursa inclou les següent proves: 750 metres de natació a la platja d\’Adarró, 20 quilòmetres de circuit en bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu, pel passeig de Ribes Roges. La sortida i l\’arribada es faran des del passeig de Ribes Roges a l\’alçada de la plaça de l\’Adarró. La primera sortida serà a les 9 h per als veterans i les dones, a les 10 h els participants no federats i a les 11 h els participants federats. La competició s\’inclou dins el circuit Triatló Series. | El president del Club Triatló Vilanova, Jordi Pérez, organitzador de la prova, ha parlat de les novetats de l\’edició d\’enguany, com el nou circuit de bicicleta, que \”serà molt atractiu\”. Pérez ha parlat de la dificultat d\’organitzar una prova amb tants participants i ha atribuït l\’èxit de la Triatlò Ciutat de Vilanova a dos fets \”per un costat ens hem agrupat al circuit Zoot Triathlon Series i això ens ha donat més força i, a més, aquest esport està vivint un boom, perquè no és gens avorrit, pot practicar-lo qualsevol persona\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.