12ª DUATLÓ ALTA MUNTANYA DE CATALUNYA

0
446

DIDAC CUADROS ( CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES ) i NURIA PICAS ( CLUB NATACIÓ REUS PLOMS ) GUANYADORS A QUERALBS
La població de Queralbs ( 1.230 metres d’altitud ) i més concretament la seva plaça major va ser el punt de sortida dels 700 duatletes inscrits a la 12ª edició de la duatló alta muntanya de Catalunya i enguany la tercera i darrera prova del prestigiós circuit Salomon XM Duathlon series by Buff que van enfilar al damunt de les seves bicicletes de muntanya els primers 11 km , tot en pujada fins la zona de transició situada a la Collada de Fontalba ( 2.075 metres ) i tot seguit començar amb el segment de cursa a peu , els primers 5 Km de selectiva pujada fins el sostre de la duatló , el cim del Puigmal ( 2.910 metres ) després 4 km començant la forta baixada fins l’avituallament al Santuari de Núria ( 1.960 metres ) i els 5 Km finals fins a Fontalba ( 2.075 metres ) a on a dalt de les seves bicicletes fer els 11 Km de constant i frenètica baixada fins creuar la línia de meta de Queralbs i Així deixar enrere un total de 1.900 metres de desnivell positiu acumulat.| En el aspecte competitiu un total de 588 duatletes – 31 fèmines – aconseguien fer la seva entrada abans del temps límit de 6 hores fitxades pels organitzadors i el primer de tot ells , el duatleta de La Jonquera , DIDAC CUADROS ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) , guanyador també de la etapa de Vilallonga de Ter – assolia una victòria rotunda amb un temps de 2 hores 44 minuts 22 segons i en gairebé 4 minuts d’avantatge al 2º classificat JORDI PALOMARES ( Feec) i el tercer graó del podi pel sub-23 ERIC DIAZ ( Club Natació Reus Ploms ). A la classificació per equips 1ª posició per Club Atletisme Sant Boi ( Riba-Vila-Simon ). A la vessant femenina la Manresana NURIA PICAS ( Club Natació Reus Ploms ) – també havia estat la primera a Vilallonga de Ter -va ser la guanyadora aclaparadora amb més de 10 minuts d’avantatge a la segona classificada , la duatleta de Donosti i atleta internacional absoluta ISABEL EIZMENDI , completant el podi REGINA ANNA MOLA ( Fecc ). El Club Natació Sitges va ser el primer equip femení ( Aguiló-Casanova-Melenchon )

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.