12ª DUATLÓ ALTA MUNTANYA DE CATALUNYA

0
567

DIDAC CUADROS ( CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES ) i NURIA PICAS ( CLUB NATACIÓ REUS PLOMS ) GUANYADORS A QUERALBS
La població de Queralbs ( 1.230 metres d’altitud ) i més concretament la seva plaça major va ser el punt de sortida dels 700 duatletes inscrits a la 12ª edició de la duatló alta muntanya de Catalunya i enguany la tercera i darrera prova del prestigiós circuit Salomon XM Duathlon series by Buff que van enfilar al damunt de les seves bicicletes de muntanya els primers 11 km , tot en pujada fins la zona de transició situada a la Collada de Fontalba ( 2.075 metres ) i tot seguit començar amb el segment de cursa a peu , els primers 5 Km de selectiva pujada fins el sostre de la duatló , el cim del Puigmal ( 2.910 metres ) després 4 km començant la forta baixada fins l’avituallament al Santuari de Núria ( 1.960 metres ) i els 5 Km finals fins a Fontalba ( 2.075 metres ) a on a dalt de les seves bicicletes fer els 11 Km de constant i frenètica baixada fins creuar la línia de meta de Queralbs i Així deixar enrere un total de 1.900 metres de desnivell positiu acumulat.| En el aspecte competitiu un total de 588 duatletes – 31 fèmines – aconseguien fer la seva entrada abans del temps límit de 6 hores fitxades pels organitzadors i el primer de tot ells , el duatleta de La Jonquera , DIDAC CUADROS ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) , guanyador també de la etapa de Vilallonga de Ter – assolia una victòria rotunda amb un temps de 2 hores 44 minuts 22 segons i en gairebé 4 minuts d’avantatge al 2º classificat JORDI PALOMARES ( Feec) i el tercer graó del podi pel sub-23 ERIC DIAZ ( Club Natació Reus Ploms ). A la classificació per equips 1ª posició per Club Atletisme Sant Boi ( Riba-Vila-Simon ). A la vessant femenina la Manresana NURIA PICAS ( Club Natació Reus Ploms ) – també havia estat la primera a Vilallonga de Ter -va ser la guanyadora aclaparadora amb més de 10 minuts d’avantatge a la segona classificada , la duatleta de Donosti i atleta internacional absoluta ISABEL EIZMENDI , completant el podi REGINA ANNA MOLA ( Fecc ). El Club Natació Sitges va ser el primer equip femení ( Aguiló-Casanova-Melenchon )

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.