Roda de premsa de presentació del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme

0
415

Els amants del triatló centraran la seva atenció en el Maresme el proper diumenge 4 d\’octubre amb motiu de la celebració del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme. Prop de 2.000 triatletes de 38 països intentaran superar el seu rècord personal en les modalitats de natació (3.800 metres), ciclisme (180 kilòmetres) i cursa a peu (42.195 kilòmetres). La celebració d\’aquest esdeveniment repercutirà en el trànsit tota vegada que la carretera Nacional II (entre Calella i El Masnou) restarà tallada a la circulació entre les 6.30h i les 18.30h.| L\’organització del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme compta amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca –i en especial el de Calella, municipi on comencen i acaben les tres proves esportives-, el Consorci de Promoció Turística del Maresme i el Consell Comarcal. També hi dóna suport Turisme de Catalunya. El proper dimecres, 30 de setembre, a les 12.00h s\’informarà en roda de premsa sobre el desenvolupament previst per al I Challenge Costa de Barcelona-Maresme, la seva repercussió i les mesures que s\’han adoptat en el territori per intentar causar les mínimes afectacions possibles a la població. Hi intervindran: el president del Consell Comarcal, Josep Jo; el president del Consorci de Promoció Turística i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé; el director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs; i el director general del grup Evolution (organitzador esportiu del triatló), Roberto Mondéjar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.