26 Mitja Marató de Sant Cugat

0
530

Aquest diumenge es disputa la 26 Mitja Marató de Sant Cugat.
Inscripcions obertes per Internet. Les inscripcions per córrer el diumenge 4 d\’octubre la 26a Mitja Marató de Sant Cugat ja estan obertes Les inscripcions per participar el diumenge 4 d\’octubre en la 26a Mitja Marató de Sant Cugat ja estan obertes. Entre altres punts, les inscripcions es poden formalitzar a les seus del Club Muntanyenc, el Club Tennis Natació Sant Cugat i la Comissió Marató, a Barcelona, i a la botiga santcugatenca Running Vallès. També es pot fer a través de www.cmsc.cat. La prova començarà a les 10 h al carrer Francesc Moragas, molt a prop de la plaça d\’Els Quatre Cantons, mentre que l\’arribada serà a la rambla del Celler, davant de la zona esportiva municipal, com l\’any passat. El circuit, de 21,097 quilòmetres, és el mateix que el del 2008. Una de les novetats d\’aquesta edició és el relleu a la presidència de la Comissió Atlètica de Curses (CAC), que integren el Club Muntanyenc, el CTN Sant Cugat i l\’Ajuntament. Oswaldo Romero dóna pas a Domingo Pablos, col·laborador de la Mitja Marató de Sant Cugat des de la primera edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.