AQUATLÓ : Juan Antonio Calero i Carolina Routier campions de Catalunya a Badalona

0
559

La setena edició de l\’Aquatló Ciutat de Badalona va contar amb 172 inscrits per a la celebració del campionat de Catalunya de l\’especialitat. L\’aquatló es disputa en tres segments seguits com el triatló, i la prova de Badalona te unes distàncies de 2.500 metres de carrera a peu, 1.000 mts. de natació, per a finalitzar de nou amb 2.500 metres de carrera a peu. La distribució dels 3 segments permet als bons nedadors que tambè els agrada córrer, recuperar terreny en l\’aigua sense el condicionament específic de la bicicleta del triatló. | Els participants van iniciar la prova a les 10 del matí davant de les instal·lacions del Club Natació Badalona, amb Carmelo Martínez (Inverse Ditec – Triatló Vilanova) al capdavant, controlat de prop per Juan Antonio Calero (C.N. Rubí) i perseguits pel rapidíssim cadet Joan Oliveras (C.N. Olot). En el segment de natació Calero es va posar al comandament de la prova, per a aconseguir la victòria en un apretadíssim final amb Martínez amb un temps final de 29 min 30 s. Oliveras malgrat cedir un minut en el mar va aconseguir una meritòria tercera posició absoluta. El C.N. Prat Triatló (Llibre-Guerrero-Dobaño) va ser el primer equip classificat. Judith Carachan (C.N. Prat Triatló) va ser la més ràpida en li primer segment, seguida per la júnior Carolina Routier (Inverse Ditec – Triatló Vilanova), que la va superar en el segment de natació per a incorporar-se a a el segment final amb un minut i mig d\’avantatge. Routier es va proclamar campiona de Catalunya creuant la meta amb un registre final de 33 min 57 s. La jove cadet Sheila Brillas (C.N. Mataró) va finalitzar en tercera posició. Les fèmines del C.N. Catalunya (Pi-Asensio-Domíngez) van aconseguir la primera posició per equips. La propera competició d\’aquatló esta programada en Platja d\’Aro el dissabte 17 d\’octubre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.