Obertes les inscripcions per a la Mitja de Ripoll.15-nov.

0
451

Ja es pot inscriure\’s al XXXI Campionat Internacional d\’Atletisme de Fons del Ripollès que es farà el dia 15 de novembre de 2009 pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll. Aquesta és una de les proves atlètiques més antigues del calendari català de curses de fons i és coneguda, entre altres coses, pel seu magnífic entorn natural, pel seu perfil suau tot i trobar-se en una zona muntanyenca, per disposar d\’una carretera tancada exclusivament per als atletes, i pel magnífic ambient que acompanya a tots els partipants i acompanyants durant la cursa. En aquesta edició s\’han introduit dues novetats rellevants, com és la presència de parades de productes artesanals de la terra a la zona d\’arribada de la cursa, i la celebració de curses infantils -de curta distància- que es faran el dia anterior a la cursa, al Passeig de Sant Joan de la vila. Això combinat amb l\’àmplia oferta turística de Ripoll, fan que el cap de setmana del 14 i 15 de novembre sigui una proposta ideal per a gaudir tota la família. Aquesta cursa dona triple puntuació a la Lliga ChampionChip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.