Nova web: Atletismeadaptat.cat

0
425

Atletismeadaptat.cat te com objectiu principal de informar a tots els atletes discapacitats fisics, de totes les activitats, calendari i ranquings que es realitzant durant la temporada. Vol ser un punt de informació de l’actualitat de l’atletisme català per discapacitats i donar a còneixer aquest esport a tota la societat Patir una minusvalidesa no implica deixar de fer segons quines acitvitats. Practicar un esport no només és saludable sinó que millora la qualitat física i psíquica del discapacitat. | A Catalunya hi ha equips de diferents disciplines que competeixen al primer nivell. L\’esport que practiquen les persones amb disminució es coneix amb el nom d\’esport adaptat i Catalunya va ser la pionera de la seva introducció a l\’Estat espanyol a finals dels anys 50 i principis dels 60 de la mà del qui va ser president del COI, Joan Antoni Samaranch. La Federació Catalana d\’Esports per a Minusvàlids Físics va néixer el 1969, i és l\’única institució que promociona i dóna suport a l\’esport adaptat. Els equips catalans participen en les diferents lligues catalanes, espanyoles i europees. En l\’àmbit internacional, la màxima competició són els Jocs Paralímpics, el millor exemple de l\’esport adaptat. www.atletismeadaptat.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.