Prepara\’t x la Mitja! de Tarragona

0
332

\”Prepara\’t x la Mitja\” és el nom del projecte que inicia el Club Atletisme Tarragona amb la intenció de donar suport a tots aquells atletes, aficionats que vulguin preparar-se per la Mitja Marató Ciutat de Tarragona que tindrà lloc el proper 29 de novembre. El club posa a la disposició de tothom una pàgina web amb entrenaments setmanals amb un pla específic de 9 setmanes destinats a dos objectius concrets, un d\’una banda té per objectiu rebaixar el temps de 2h amb 2 o 3 entrenaments setmanals, i l\’altre amb entrenaments més freqüents d\’entre 4 i 6 dies a la setmana on l\’objectiu serà de rebaixar el temps de 1h i 45 minuts.| La pàgina web compta amb una aplicació per registrar els entrenaments, quilometratge i per poder anotar les nostres sensacions i problemes, així els entrenadors del CAT poden visualitzar-los per tal de guiar als atletes que s\’adhereixin al programa, i els tindran a la seva disposició per a qualsevol tipus de dubte sense cap compromís. També hi ha la possibilitat de fer sortides conjuntes per tal de fer els entrenaments més amens i que un no hagi d\’entrenar sol. Tot això es de forma gratuïta i només s\’han de registrar a la pàgina web habilitada per a l\’ocasió http://www.clubatletismetarragona.com/mitja. Recordem també que tota pràctica esportiva pot comportar un risc per a la nostra salut si no es realitza adequadament així que recomanem a tothom que vulgui practicar qualsevol tipus d\’esport soŀliciti als serveis de medicina esportiva de la seva ciutat una revisió mèdica per comprovar que tot està correcte i és apte per a la pràctica esportiva.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.