Prepara\’t x la Mitja! de Tarragona

0
419

\”Prepara\’t x la Mitja\” és el nom del projecte que inicia el Club Atletisme Tarragona amb la intenció de donar suport a tots aquells atletes, aficionats que vulguin preparar-se per la Mitja Marató Ciutat de Tarragona que tindrà lloc el proper 29 de novembre. El club posa a la disposició de tothom una pàgina web amb entrenaments setmanals amb un pla específic de 9 setmanes destinats a dos objectius concrets, un d\’una banda té per objectiu rebaixar el temps de 2h amb 2 o 3 entrenaments setmanals, i l\’altre amb entrenaments més freqüents d\’entre 4 i 6 dies a la setmana on l\’objectiu serà de rebaixar el temps de 1h i 45 minuts.| La pàgina web compta amb una aplicació per registrar els entrenaments, quilometratge i per poder anotar les nostres sensacions i problemes, així els entrenadors del CAT poden visualitzar-los per tal de guiar als atletes que s\’adhereixin al programa, i els tindran a la seva disposició per a qualsevol tipus de dubte sense cap compromís. També hi ha la possibilitat de fer sortides conjuntes per tal de fer els entrenaments més amens i que un no hagi d\’entrenar sol. Tot això es de forma gratuïta i només s\’han de registrar a la pàgina web habilitada per a l\’ocasió http://www.clubatletismetarragona.com/mitja. Recordem també que tota pràctica esportiva pot comportar un risc per a la nostra salut si no es realitza adequadament així que recomanem a tothom que vulgui practicar qualsevol tipus d\’esport soŀliciti als serveis de medicina esportiva de la seva ciutat una revisió mèdica per comprovar que tot està correcte i és apte per a la pràctica esportiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.