VII AQUATLÓ CIUTAT DE BADALONA

0
484

BADALONA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA AMB RÈCORD D’INSCRITS
La organització conjunta del Club Natació Badalona i el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses farà possible que el proper diumenge Badalona , amb la seva setena edició del Aquatló Ciutat de Badalona , sigui la seu dels Campionats de Catalunya absoluts , per equips i pels grups d’edats . | La Federació Catalana de Triatló a reconegut a Badalona com la única competició oficial d´enguany, al respectar escrupolosament la normativa en relació al ordre dels esports ( cursa a peu-natació-cursa a peu ) i a les seves distancies. La competició començarà puntualment a les 10 del matí davant mateix de la porta principal del Club Natació Badalona per fer els primers 2.500 metres de cursa a peu , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una altra cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia de meta instal•lada al vell mig de la Rambla Badalonina a l’alçada del monument a Roca i Pí.Un altre fet destacat es l´altíssim ritme de les inscripcions que garanteix un nou rècord de participació en gaire bé un 50% més comparats amb l’any passat. Triatló de Banyoles I la oferta del cap de setmana es complementa el mateix diumenge amb la celebració de un altre prova clàssica del calendari com es el triatló de Banyoles a la seva distancia B ( mitja distancia ) que també acollirà els Campionats de Catalunya de l’especialitat , es a dir 2.200 metres de natació a l’estany ( dues voltes ) , 40 Km de ciclisme ( dues voltes ) i 20 Km de cursa a peu ( tres voltes a l’estany ).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.