VII AQUATLÓ CIUTAT DE BADALONA

0
350

BADALONA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA AMB RÈCORD D’INSCRITS
La organització conjunta del Club Natació Badalona i el Club Triatló Sant Joan de les Abadesses farà possible que el proper diumenge Badalona , amb la seva setena edició del Aquatló Ciutat de Badalona , sigui la seu dels Campionats de Catalunya absoluts , per equips i pels grups d’edats . | La Federació Catalana de Triatló a reconegut a Badalona com la única competició oficial d´enguany, al respectar escrupolosament la normativa en relació al ordre dels esports ( cursa a peu-natació-cursa a peu ) i a les seves distancies. La competició començarà puntualment a les 10 del matí davant mateix de la porta principal del Club Natació Badalona per fer els primers 2.500 metres de cursa a peu , tot seguit 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar una altra cursa a peu de 2.500 metres fins creuar la línia de meta instal•lada al vell mig de la Rambla Badalonina a l’alçada del monument a Roca i Pí.Un altre fet destacat es l´altíssim ritme de les inscripcions que garanteix un nou rècord de participació en gaire bé un 50% més comparats amb l’any passat. Triatló de Banyoles I la oferta del cap de setmana es complementa el mateix diumenge amb la celebració de un altre prova clàssica del calendari com es el triatló de Banyoles a la seva distancia B ( mitja distancia ) que també acollirà els Campionats de Catalunya de l’especialitat , es a dir 2.200 metres de natació a l’estany ( dues voltes ) , 40 Km de ciclisme ( dues voltes ) i 20 Km de cursa a peu ( tres voltes a l’estany ).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.