Anul·lació Cursa Popular de la Barceloneta. 11 d\’octubre.

0
3444

Anul·lada la Cursa Popular degut a problemes amb les dates i el recorregut que havia de seguir. Demanem disculpes a tots els participants. El C.N. Atlètic-Barceloneta es veu en la obligació d\’anul·lar la celebració de la XIII Cursa Popular de la Barceloneta degut a problemes amb les dates disponibles per a la seva realització i a inconvenients sorgits amb el recorregut que s\’ha anat realitzant els últims anys. Demanem disculpes a tots els participants que cada any ens han estat acompanyant i a tots aquells que desitjaven realitzarla per primera vegada aquest any. No perdem ni la il·lusió ni les ganes d\’organitzar-la l\’any vinent. Us esperem a tots d\’aquí a un any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.