Anul·lació Cursa Popular de la Barceloneta. 11 d\’octubre.

0
2379

Anul·lada la Cursa Popular degut a problemes amb les dates i el recorregut que havia de seguir. Demanem disculpes a tots els participants. El C.N. Atlètic-Barceloneta es veu en la obligació d\’anul·lar la celebració de la XIII Cursa Popular de la Barceloneta degut a problemes amb les dates disponibles per a la seva realització i a inconvenients sorgits amb el recorregut que s\’ha anat realitzant els últims anys. Demanem disculpes a tots els participants que cada any ens han estat acompanyant i a tots aquells que desitjaven realitzarla per primera vegada aquest any. No perdem ni la il·lusió ni les ganes d\’organitzar-la l\’any vinent. Us esperem a tots d\’aquí a un any.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.