Les inscripcions a la cursa de 10km del Club Natació Sabadell ja superen les 100, a un mes de la cursa

0
343

La XIX Cursa de 10km del Club Natació Sabadell, que es disputarà el diumenge 18 d’octubre a les 10h00, ja està en marxa, aquest any les inscripcions van per sobre de les d’anys anteriors i per tant preveiem tancar les mateixes si tot va bé la setmana anterior a la cursa. Com a conseqüència de les obres que hi ha al centre de Sabadell, el recorregut es veurà lleugerament modificat al quilòmetre 5, just en el punt d’avituallament, on es trencarà pel carrer de Marià Fortuny, carrer peatonal paral·lel al Passeig Manresa. Aquesta modificació no afectarà a la distància de la cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.