Deu mil corredors omplen el centre de Barcelona

0
373

Ilias Fifa, en categoria masculina, i Hasna Bahom en femenina, vencedors de la Cursa de la Mercè
Més de deu mil atletes de totes les edats i condicions han participat avui en la trenta-unena Cursa de la Mercè. Ilias Fifa ha aconseguit la victòria en la categoria masculina amb 30 minuts i 7 segons. En la femenina, la primera en arribar a la meta ha estat Hasna Bahom, guanyadora també l\’any passat, que ha fet la cursa en 36 minuts i 39 segons. Enguany, els cinc euros de la inscripció s\’han destinat a projectes solidaris. En concret, aniran a parar a projectes esportius i socials que desenvolupa a Dàkar i Thies (Senegal) l\’Associació per les Nacions Unides a Espanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.