Cursa de la Mercè

0
399

Ja està tot a punt per a la celebració d\’una de les proves atlètiques més populars de l\’any: la 31a edició de la Cursa de la Mercè. Serà aquest diumenge 20 de setembre a les 9.30 hores a l’habitual punt de sortida, a l\’Avinguda de Rius i Taulet. Tot seguit, la cursa de 10 quilòmetres realitzarà un recorregut per les principals vies i carrers de la ciutat, tot passant pels indrets més emblemàtics de Barcelona, fins arribar a la meta, situada a l\’avinguda de Maria Cristina.| El lliurament de trofeus està previst a les 10.30h. Tots els resultats dels participants a la cursa estaran disponibles al web de la Cursa de la Mercè (www.bcn.cat/cursamerce/) a partir de les 15 hores del dia 20 de setembre Una cursa de 10 quilòmetres, amb 10.000 inscrits L’allau de peticions per participar en aquesta nova edició de la Cursa ha fet que es tanquessin inscripcions abans d’hora, amb 10.000 atletes apuntats, la xifra màxima marcada per l’organització per mantenir els barems de qualitat i seguretat de la prova atlètica. Es tracta d’una important xifra d’inscrits, una mostra ben clara de la tendència a l’augment de participació ciutadana en aquest tipus de proves els darrers anys. La participació femenina continua mantenint-se al voltant del 20%. Entre els atletes que participaran en aquesta edició cal destacar la participació del català Roger Roca,campió de Catalunya de Marató, l’atleta marroquí Driss Lakhouaja, guanyador de la Cursa de la Mercè de 2007; o Mohamed Benhnbarka,segon classificat en la passada edició de la Cursa per la Integració la Maquinista; mentre que entre les fèmines destaca la participació de la marroquina resident a Barcelona Hasna Bahom , que va obtenir la victòria en la passada edició de la Cursa de la Mercè, i Estrella Ribó, segona classificada en la mateixa edició de la festiva prova atlètica. Enguany, la Cursa de la Mercè compta amb una Cursa Adaptada de 2 quilòmetres de distància, pensada exclusivament para persones amb algun tipus de discapacitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.