VI Tetratló de Santa Tecla

0
394

Un any més, coincidint amb les festes de la nostra ciutat, el CA Tarragona organitza la VI edició de la Tetratló de Santa Tecla el proper dissabte 19 de setembre, a partir de les 10 del matí, en les pistes municipals de Camp Clar. Es disputaran dues competicions, una per nens i una altra per adults. La competició infantil s\’iniciarà ales 10h i constarà de les proves de 60 llisos, salt de llargada i llançament de pilota. | A continuació, sobre les 11.30 donarà inici la competició per als més grans, que hauran de disputar els 100 metres llisos, el Salt de Llargada, el Llançament de Pes i acabaran amb els 1000 metres llisos (800 llisos per a les fèmines). A partir dels punts assolits en cada prova en funció de la marca i l\’edat, s\’establirà una puntuació segons taules de la IAAF, amb coeficients per als atletes veterans per a cada prova i amb la suma dels punts de totes les proves es realitzarà la classificació final. La participació és oberta a tothom, no cal ser soci del club ni haver practicat mai l\’atletisme per participar, tan sols ganes de passar-hoo bé fent esport. Les inscripcions (totalment gratuites) podran fer-se el mateix dissabte, o bé a través de la pagina web del club (http://www.clubatletismetarragona.com/Tetratlo) en la que trobareu tota la informació referenet a aquesta competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.