Presentació de la imatge de la XXIV Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga

0
307

La cursa se celebrarà el 7 de febrer de 2010
El proper dimecres 16 de setembre, a les 18 hores, a la Sala de Plens de l\’Ajuntament de Granollers tindrà lloc la presentació de la imatge de la XXIV Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, el disseny de la qual és obra de Vicenç Viaplana. En la roda de premsa hi seran presents representants municipals de les poblacions per les quals discorre aquesta prova, a banda dels responsables de l\’organització.| Recordeu: Presentació de la imatge de la XXIV Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga Dimecres 16 de setembre, a les 18 h Ajuntament de Granollers. Sala de Plens.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.