Nike organitza una vintena de carreres en cinc ciutats el 24 d\’octubre

0
402

Les ciutats de Barcelona, Madrid, Sant Sebastià, Tarragona i València albergaran el dia 24 d\’octubre una vintena de carreres de la segona edició de la \’Nike Human Race\’, que l\’any passat va reunir unes 780.000 persones en proves atlètiques a tot el món. Les inscripcions ja s\’han obert a tot el món per a una carrera que en qualsevol de les ciutats que se celebri estarà fixada en 10 quilòmetres. De fet, la peculiaritat d\’aquesta prova és que serà virtual i presencial.| A més de les ciutats espanyoles, la prova d\’àmbit mundial es correrà també a Nova York, Los Ángeles, Roma, Londres, Buenos Aires, entre moltes altres, encara que qualsevol atleta que ho desitgi podrà estar connectat a la carrera que vulgui a través d\’un sistema informàtic que, unit a un \’kit\’ i a un Ipod, podrà sumar el seu temps en la classificació global. A Barcelona, la capital catalana organitzarà nou carreres en quatre punts diferents i a diferents hores: Parc de la Ciutadella Mar Bella, Parc de Montjuïc i Parc del Guinardó. A Madrid s\’organitzaran dues carreres en els següents escenaris: Las Rozas i Tres Aguas, mentre que a València també s\’organitzaran dues carreres: als jardins del Túria i Paterna. A Sant Sebastià, la platja de la Concha serà on es correrà la prova, mentre que a Tarragona el punt de trobada serà l\’establiment RunnersWorld, al carrer Salvador Espriu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.