Strands.com i la Cursa de la Mercè sortejaran un portàtil

0
378

Strands.com, la nova xarxa social per a esportistes, i la Cursa de la Mercè, sortegen entre tots els participants de la prova, un magnífic ordenador portàtil MacBook. Tan sols has d’apuntar-te aquí gratuïtament, anotant el teu número de dorsal o codi d’inscripció. També podràs registrar-te a la Fira del corredor quan recullis el teu dorsal. El sorteig es celebrarà al final de la cursa durant l’entrega de trofeus. No perdis aquesta oportunitat d’aconseguir un magnífic MacBook i apunta’t ara mateix al sorteig!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.