José Navarro Castro, 5è al Campionat del Món de Curses de Muntanya de Veterans

0
684

José Navarro Castro, jutge i atleta de la Federació Catalana d\’Atletisme, ha tingut una magnífica actuació en el Campionat del Món de Muntanya de Veterans 2009, celebrat el 12 de setembre a Zagreb, Croàcia. Després de fer un gran cursa, ha aconseguit el 5è lloc, a tocar de la medalla, en la categoria M-75.| En la present temporada, José Navarro Castro s\’ha proclamat també Campió d\’Espanya de Muntanya i Campió de Catalunya en Curses de Muntanya i 10 km ruta. La seva afició a córrer i competir és relativament recent, ja que fins el 2008 la seva faceta més coneguda era la de jutge,un jutge per cert de nivel olímpic molt reconegut tant a nivell nacional com internacional. En el mateix campionat del món, el seu fill, José Navarro García, ha aconseguit el 6è lloc a la seva categoria M-50.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.