José Navarro Castro, 5è al Campionat del Món de Curses de Muntanya de Veterans

0
574

José Navarro Castro, jutge i atleta de la Federació Catalana d\’Atletisme, ha tingut una magnífica actuació en el Campionat del Món de Muntanya de Veterans 2009, celebrat el 12 de setembre a Zagreb, Croàcia. Després de fer un gran cursa, ha aconseguit el 5è lloc, a tocar de la medalla, en la categoria M-75.| En la present temporada, José Navarro Castro s\’ha proclamat també Campió d\’Espanya de Muntanya i Campió de Catalunya en Curses de Muntanya i 10 km ruta. La seva afició a córrer i competir és relativament recent, ja que fins el 2008 la seva faceta més coneguda era la de jutge,un jutge per cert de nivel olímpic molt reconegut tant a nivell nacional com internacional. En el mateix campionat del món, el seu fill, José Navarro García, ha aconseguit el 6è lloc a la seva categoria M-50.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.