Maria Bartrolí i Javi Delgado s’imposen a la Burriac ATAC !09

0
2360

La cinquena edició de la Burriac ATAC ! ha tingut dos guanyadors ben coneguts, en categoria masculina s’ha imposat el corredor del Centre Excursionista Vilassar de Mar Javi Delgado amb un temps de 1:26. El local ha confirmat d’aquesta manera el seu excel·lent estat de forma que l’ha portat a proclamar-se campió de la lliga catalana d’aquesta temporada. Pel que fa a la categoria femenina, l’atleta del Badaxtrem Maria Bartrolí s’ha emportat la prova en un temps de 1:42:41.| La prova s’ha disputat en un gran ambient, ja anticipat per les 650 inscripcions, (108 de les quals dones) i amb nombrós públic repartit per tot el circuit. Des de la sortida ha estat una cursa molt ràpida i prova d’això són els temps que han realitzat la majoria de corredors. Després dels 16.5 qms. trepidants han completat els pòdiums Roser Español (UE Urgellenca) i Sara Vila (CE Solsonès) en el femení, i Alfred Redrado (Maimakansu) i Andreu Simón (CE Sant Vicenç). Cal destacar també el quart lloc de la general de Sergi Andrés, un altre atleta de la Secció de Triatló del Centre Excursionista Vilassar de Mar (que ha tingut 5 corredors entre els 10 primers de la general). Aquesta cinquena edició de la cursa nocturna ha estrenat la Marrec ATAC ! una activitat no competitiva per nens i nenes fins a 14 anys, un total de 170 Marrecs han atacat els carrers de Vilassar de Mar i han participat de la festa. El Centre Excursionista Vilassar de Mar fa una valoració molt positiva i veu consolidada l’activitat, agraeix a tots el espònsors la seva implicació i sobre tot responsabilitza de l’èxit als 160 voluntaris i que de manera desinteressada la fan possible.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.