Presentació del Garmin Barcelona Triathlon 2009

0
507

El delegat d’Esports, Pere Alcober, presidirà l’acte de presentació d’aquesta prova que forma part del circuit European Cities-Triathlon Series, que se celebra a diverses ciutats d’Europa  Aquest dijous 10 de setembre tindrà lloc la presentació del Garmin Barcelona Triathlon 2009, la competició internacional que torna el proper 18 d’octubre a la ciutat. L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores al Museu Olímpic i de l’Esport (Avinguda de l’Estadi, 60) i estarà presidit pel delegat d’Esports, Pere Alcober, companyat del Director Comercial i de Màrqueting de Garmin, Salvador Alcover, i d’un tri atleta d’elit.| La passada edició d’aquesta renovada triatló va estrenar-se com a prova integrada en el circuit internacional European Cities-Triathlon Series, al costat de ciutats com Londres o Estocolm, i amb la participació de més de 2.500 tri atletes procedents d’arreu del planeta. Per aquest motiu, l’organització aspira enguany superar els 3.500 participants, en què s’hi podran veure representats prop d’una vintena de països. El Garmin Barcelona Triathlon serà la única competició de triatló a la ciutat que reuneix distància olímpica, Sprint i super-sprint. També es podrà fer individualment o per relleus, convertint aquesta prova en un esdeveniment popular i festiu, clau en el calendari esportiu de Barcelona. La competició es desenvoluparà en un circuit que passarà per punts emblemàtics de la ciutat com per exemple la Torre Agbar, el Parc de la Ciutadella, l’ Arc del Triomf, o les Torres Mapfre al Port Olímpic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.