El II Triatló de Tossa de Mar camina cap a l’èxit

0
2538

Dues setmanes abans de la prova del 19 de Setembre, el Triatló de Tossa de Mar ha tancat inscripcions amb 600 participants. Això representa un gran èxit, per molts motius. En primer lloc per la progressió exponencial respecte als 190 inscrits del darrer any i, en segon, per haver-se convertit en un dels triatlons més grans de l’estat en distància olímpica en tan sols dues edicions. Tant és així que les ubicacions del parc de bicicletes i la zona d’arribada previstes per 2009, quedaran obsoletes i hauran de canviar en les properes edicions per acollir el creixement futur de la prova.| La incorporació dins del circuit Zoot Triathlon Series i la professionalització de la prova amb l’arribada de l’empresa Win Sports Factory, han estat clau per aquesta progressió. En un primer moment, les previsions s’havien fet pensant en 500 triatletes, però l’elevat interès per la prova i l’allau d’inscripcions han obligat els organitzadors a donar cabuda a un total de 600 participants. “S’han superat totes les nostres previsions i això demostra el fort potencial que té aquest triatló, podem estar més que satisfets. Ara només falta que tothom gaudeixi de la festa” comenta en Carles Paredes, Director de Cursa. El cap de setmana del dissabte 19 de setembre, Tossa de Mar viurà una gran jornada esportiva, amb l’arribada dels participants i més de 2000 assistents. Les distàncies que recorreran els participants són les distancies olímpiques, és a dir, 1500 metres nedant, 40km en bicicleta i 10km de cursa a peu. El circuit ciclista, amb la pujada a l’alt de Sant Grau, de 2a categoria, i la baixada pel litoral que contempla unes vistes espectaculars, seran uns dels punts forts d’aquest triatló. La sortida i l’arribada es faran a la Platja Gran i al Passeig de Mar. El suport de l’ajuntament de Tossa de Mar també està essent una peça fonamental en el desenvolupament d’aquesta prova, que aspira a convertir-se en un dels triatlons més emblemàtics i de referència en el panorama estatal. EL triatleta olímpic Xavier Llobet, guanyador del circuit dels 3 darrers anys, intentarà consolidar el seu lideratge en el circuit Zoot Triathlon Series, amb una victòria a Tossa de Mar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.