Roger Roca i Miguel Quesada repeteixen victòria a la mitja marató i a la cursa popular de Festa Major

0
622

Tornar a assaborir el triomf. El sabadellenc Miguel Quesada i l\’igualadí Roger Roca han estat els guanyadors en categoria masculina de la cursa popular i mitja marató de Festa Major que aquest matí s\’ha celebrat pels carrers de Sabadell. En categoria femenina, la cursa popular ha estat guanyada per Llibertat Molina (CN Caldes), mentre que la primera dona a la mitja marató, ha estat també per l\’atleta d\’Igualada Noemí Moreno. Totes dues curses han sortit a la mateixa hora de la Ronda Zamenhoff de la ciutat. Els 1.669 atletes de la cursa popular han recorregut un circuit de 10\’5 km, mentre que els 1.049 que han participat a la mitja marató han fet dues voltes a aquest circuit. | Destcar també que cinc minuts després de prendre la sortida aquestes dues curses, ha començat la cursa infantil que ha aplegat a 393 atletes, que han sortit de la Plaça Marcet direcció a la Plaça Sastre allà han girat i han acabat de nou a la Plaça Marcet, el recorregut total que ha estat de 1.000 metres. Una cursa infantil que ha estat disputada per nens i nenes de 7 a 12 anys que han matinat per omplir de color els carrers de la ciutat. Pel que fa a les grans atraccions de la prova, Quesada ha sortit en grup juntament amb la resta d\’atletes de la JAS i no ha estat fins a la recta final quan ha fet valer la seva punta de velocitat. \”Ha estat dur perquè venia de fer un Meeting a Saragossa, però sempre és bonic guanyar a la teva ciutat\”, ha manifestat el de Campoamor. El sabadellenc ha explicat una de les curiositats de la seva victòria. Quan ha creuat la línia d\’arribada ha fet un petó a l\’escut de la JAS i ha aixecat el dit cap el cel. \”El petó a l\’escut és perquè em sento molt estimat aquí, estic molt a gust a la Joventut Atlètica Sabadell, i el dit al cel perquè li he dedicat el meu triomf a Dani Jarque un gran amic que ja no hi és. He intentat creuar la línia d\’arribada amb una samarreta de l\’Espanyol amb el seu nom però no ha pogut ser\”, ha reconegut el migfondista de la ciutat. Per últim Quesada ha parlat dels seus propers objectius. \”Ara em posaré a entrenar per la propera temporada. El gran objectiu serà l\’Europeu de Barcelona a l\’estiu i fins i tot no descarto renunciar a la temporada de pista coberta si haig d\’arribar en millor estat de forma a aquesta cita\”, ha assegurat Quesada. Pel que fa a la mitja marató, la veritat és que Roger Roca no ha tingut rival. L\’atleta del F.C. Barcelona s\’ha marxat en solitari i en el primer pas per l\’arribada ja ha confirmat que revalidaria el títol. Minuts després ha aixecat els braços com el vencedor absolut d\’aquesta 31ena edició de la mitja marató. Poc a poc han anat arribant la resta d\’atletes, fins el moment, en el que ha estat Noemí Moreno la que ha creuat la línia d\’arribada convertint-se en la primera dona i guanyant la classificació absoluta. Una cita la Cursa Popular i la Mitja Marató que han tornat a aplegar més de 3.000 atletes i milers d\’aficionats pels carrers de la ciutat. Una bona alternativa per acabar en forma la Festa Major de Sabadell.
Resultats Oficials Championchip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.