LLUÍS AGUILAR GUANYA LA CURSA DE MATADEPERA EN UNA ESPECTACULAR RECTA FINAL AMB JOSÉ M. GRANADERO

0
388

Amb un nou rècord de participació, més de 700 inscrits, la Cursa de Matadepera es va celebrar el passat dissabte organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Matadepera, i en un magnífic ambient de públic i participació. Aquesta Cursa Popular que es celebra dins del programa d’actes de la Festa Major de Matadepera, i que puntua pel VIè Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa, el passat dissabte a la tarda va esdevenir una fantàstica cita esportiva i d’atletes populars de totes les edats.| Puntualment a les 18,-h, amb els nervis i neguits de l’edat i tots preparats a la línia de sortida, es va donar el tret a la cursa dels més petits, de 1500 m, amb un total de més de 150 inscrits i 144 arribats, de la que van resultar els següents guanyadors. Masculins : 1.- Alex Salas Molina Femenines : 1.- Sonia Utrera Crespo 2.- Pol Bigorda Soriano 2.- Sonia Guerra Egea 3.- Albert Soto Picon 3.- Irina Belmonte Molina Tot seguit a les 18,30 h va ser el torn de la cursa absoluta, 10 km en dues voltes al circuit establert de 5km. Van encapçalar aquesta primera volta i en un primer grup Benito Ojeda (guanyador de la darrera edició), José M. Granadero, Lluís Aguilar, i Ricard Verge, seguits per un segon grup format per en Marc Otero, Ramón Molgó, Francisco Camara i Oscar Del Rio, i tot just a 20 segons del primer. En la segona volta es van mantindre aquests atletes al capdavant, sense que cap d’ells marxes o destaqués, ja que no va ser fins als últims 30 metres finals que es va disputar el primer lloc entre Lluís Aguilar i José M. Granadero, essent el corredor del C.N. Terrassa, qui va aguantar en la recta final a l’Igualada i per escassos 3 segons. Així va quedar la classificació : 1.-Lluis Aguilar, de C.N. Terrassa,  amb 34:24 2.-Jose Manuel Granadero, de C.A. Igualada amb  34:27 3.-Benito Ojeda, de Diadora amb 34:59 4.-Ricard Verge, de Adidas Domingo Catalán amb 35:09 5.-Marc Otero, de J.A. Sabadell amb 35:29. L’apartat femení també es va disputar per la mínima. Meritxell Portillo, del Maimakansu, va ser la guanyadora amb 43:05, per davant de l’egarenca Ana Cos, del C.N. Terrassa, i a tal sols 3 segons (43:08), seguida de la també atleta de Terrassa Carme Ballesteros, del California Sports, amb un temps de 44:34. La quarta a passar la línia de meta va ser Encarna Viñas amb 48:28, i la cinquena Esmeralda Álvarez que va parar el crono a 48:48. Amb els resultats d’aquesta cursa que era puntuable pel VIè Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa, la classificació queda encapçalada per en Marc Otero amb 531,60 punts i per na Carme Ballesteros amb 524,02 punts.
Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.