Un mes exacte per al Challenge Costa de Barcelona-Maresme

0
320

-El triatló internacional, de distància Ironman, es celebra el proper 4 d’octubre
-Els millors triatletes del món es citen a Calella (Barcelona), epicentre d’aquesta prova tan exigent
Barcelona, 04 de setembre de 2009._El gran esdeveniment esportiu de l’any del Maresme ja és aquí. El proper 4 d’octubre es celebra el Challenge Costa de Barcelona-Maresme, un triatló internacional de distància Ironman (3.900 metres de natació, 180 kilòmetres de bicicleta i una marató a la cursa a peu). El Consell Comarcal del Maresme aposta fort per aquesta prova tan exigent, que reunirà a 2.000 participants d’arreu del món. La prova comptarà amb la participació dels millors triatletes internacionals del moment. S’iniciarà a les 7.30 del matí i està previst que els primers classificats arribin cap a les 16h. Els darrers en acabar la cursa trigaran unes 12 hores . Els 30 municipis que composen el Maresme s’han implicat en l’organització d’aquest esdeveniment, promocionat pel Consell Comarcal del Maresme a través de la nova marca turística Costa de Barcelona-Maresme, un projecte que busca posicionar la zona a nivell nacional i internacional, a més d’enfortir un model que aporti el valor afegit de la salut i l’esport.| La prestigiosa família Challenge, que va organitzar a Roth el primer triatló de distància Ironman a Europa, torna al Maresme amb els deures fets després de l’èxit aconseguit al Half Challenge, aperitiu que es va celebrar a Calella el passat 24 de maig.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.