Un mes exacte per al Challenge Costa de Barcelona-Maresme

0
495

-El triatló internacional, de distància Ironman, es celebra el proper 4 d’octubre
-Els millors triatletes del món es citen a Calella (Barcelona), epicentre d’aquesta prova tan exigent
Barcelona, 04 de setembre de 2009._El gran esdeveniment esportiu de l’any del Maresme ja és aquí. El proper 4 d’octubre es celebra el Challenge Costa de Barcelona-Maresme, un triatló internacional de distància Ironman (3.900 metres de natació, 180 kilòmetres de bicicleta i una marató a la cursa a peu). El Consell Comarcal del Maresme aposta fort per aquesta prova tan exigent, que reunirà a 2.000 participants d’arreu del món. La prova comptarà amb la participació dels millors triatletes internacionals del moment. S’iniciarà a les 7.30 del matí i està previst que els primers classificats arribin cap a les 16h. Els darrers en acabar la cursa trigaran unes 12 hores . Els 30 municipis que composen el Maresme s’han implicat en l’organització d’aquest esdeveniment, promocionat pel Consell Comarcal del Maresme a través de la nova marca turística Costa de Barcelona-Maresme, un projecte que busca posicionar la zona a nivell nacional i internacional, a més d’enfortir un model que aporti el valor afegit de la salut i l’esport.| La prestigiosa família Challenge, que va organitzar a Roth el primer triatló de distància Ironman a Europa, torna al Maresme amb els deures fets després de l’èxit aconseguit al Half Challenge, aperitiu que es va celebrar a Calella el passat 24 de maig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.