Més de 4.000 inscrits a la cursa atlèticala Mercè de Barcelona

0
448

Cada dia queda menys per a la celebració de l’activitat esportiva per excel·lència de la Festa Major de Barcelona. El proper 20 de setembre, d’aquí poc més de dues setmanes, la cursa de la Mercè sortirà una vegada més pels carrers de la ciutat.
Atletes inscrits.
Fins al moment, 4.238 corredors i corredores ja han decidit estar entre els participants a la 31a edició d’aquesta emblemàtica prova, que l’any passat va reunir a 9 milers de persones que van recórrer els tradicionals 10 quilòmetres pel centre de Barcelona.| Cal recordar que totes aquelles persones que vulguin tramitar la inscripció a la popular cursa poden fer-ho en la modalitat presencial, a qualsevol dels establiments autoritzats per l’organització fins al 14 de setembre, i en la modalitat online, que continuarà disponible fins al 15 de setembre a les 20 hores. No obstant, cal tenir en compte que si s’arribés a la xifra de 10.000 inscrits, el màxim de persones establert per l’organització, per motius de seguretat i qualitat de la prova, les inscripcions podrien tancar-se abans d’hora. El període d’inscripcions estarà vigent fins al 15 de setembre, encara que es podrien tancar abans d’hora si s’arribés al límit de participants establert per l’organització, i que enguany es situa a 10.000 atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.