XXI Cross L\’Ametlla de Merola

0
530

Encetem el camí cap els vint-i-cinc anys tot mantenint la il·lusió i l\’esperit del primer dia, que no és altre que la d\’organitzar una cursa on per sobre de tot hi ha l\’atleta i en la que qualsevol retoc que any rere any hem portat a terme ha estat sempre pensant amb el benestar de l\’atleta. En primer lloc cal felicitar als que us heu mantingut fidels a la nostra cursa des de la primera edició, un fet per nosaltres admirable. També als que arribeu o supereu la fita dels 10 anys que per nosaltres sempre ha estat molt respectable doncs vol dir que estem alineats amb l\’esperit i filosofia de la cursa.| Recordeu la litúrgia de cada any: Ambient, fotografies (recordeu de facilitar les dades postals completes), coca, moscatell, avituallaments, sorteigs i sobretot l\’esforç de tots per estar al vostre servei. Us recomanem fermament que utilitzeu internet per fer la inscripció per tal d\’evitar els possibles errors de transcripció. Mantenim, però, 2 canals presencials per tal de donar cobertura a tothom. Per cert, no deixeu la inscripció pel darrer moment ja que la participació és limitada i sense possibilitats de creixement. Per primera vegada , a excepció expressa de les 2 curses infantils. Els que no coneixeu l\’Ametlla de Merola, hem de dir-vos que és un lloc petit, i que, per aquest motiu, des del primer moment fem el possible per ajudar-vos i facilitar-vos l\’aparcament dels cotxes. Des d\’aquestes ratlles volem demanar-vos comprensió i respecte per les decisions que prenguem vers aquest tema. Us esperem a la vint-i-unena edició! NO HI HAURÀ INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA. a excepció expressa de les 2 curses infantils. Els que no coneixeu l\’Ametlla de Merola, hem de dir-vos que és un lloc petit, i que, per aquest motiu, des del primer moment fem el possible per ajudar-vos i facilitar-vos l\’aparcament dels cotxes. Des d\’aquestes ratlles volem demanar-vos comprensió i respecte per les decisions que prenguem vers aquest tema. Us esperem a la vint-i-unena edició!.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.