TORNAN EL TRIATLONS AQUEST CAP DE SETMANA

0
394

El proper cap de setmana reprenen novament les propes de triatló a casa nostra després del periode de vacances hi ha fa amb una ració doble ,el plat fort el proper dissabte a Banyoles – el bressol del triatló català – arribarà a la edició nombre vint i cuatre sota la espectacular distancia olímpica : 1.500 metres de natació a l´estany seguit de 40 Km de ciclisme de carretera i oper acabar 10 km de cursa a peu per la zona del Parc de la Draga , autèntic centra neuràlgic del esdeveniment esportiu. A l´endemà Diumenge (6-9-2009 ) per la tarda , arriba un altre clàssic com es el triatló de distancia sprint a Puigcerdà amb 750 metres de natació al centric estany de la població ,a continuació 20 Km de ciclisme recorregut d´anada i tornada Puigcerdà – Alp-Puigcerdà i finalitzant amb 5 km de cursa a peu , tota la zona de sortides, boxes i arribades es troban al Park Schierbeck.| DUATLÓ DE MUNTANYA A VILALLONGA DE TER I per acabar de completar la oferta esportiva el mateix diumenge també tenim una important prova de duatló de muntanya a Vilallonga de Ter – 2ª prova del circuit Salomon XM Duathlon Series- la ursa te un total de 46 km de competició dividits amb 16 km de ciclisme de muntanya fina la zona de transició situada al Castell dels Moros , per començar la cursa a peu de 12 km amb el pas pel refugi de Coma de Vaca i arribar fins el sostre de la duatló el cim del Balandrau de 2.590 metres de altitud i tot seguit els darrers 18 km de ciclisme de muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.