4a Mitja Marató de Sabadell

0
473

Diumenge 6 de setembre a les 10 del matí
Sortida: Ronda de Zamenhof
La distància a recórrer serà de 21,097 Km., certificats per la Federació Catalana d\’Atletisme. Tots els participants s\’han de presentar a les 10 del matí, a la línia de sortida de la Ronda Zamenhof, equipats amb el dorsal corresponent visible col·locat al pit i el xip a la sabatilla. La sortida serà conjunta amb els atletes participants de la Cursa Popular de la Festa Major de Sabadell i s\’hauran de realitzar dues voltes al circuit establert. L\’arribada de la Mitja Marató serà a la mateixa Ronda Zamenhof i el control d\’arribada es tancarà a les 12:30 hores. Tots els corredors que després de la primera volta passin per l\’arribada amb un temps superior a 1h i 15\’ quedaran fora de la cursa.| La inscripció es podrà formalitzar a través d\’Internet a l\’adreça www.mitjasabadell.cat o presencialment als punts següents: Sabadell: INTERSPORTS MOLINS – Rambla, 111 Terrassa CALIFÒRNIA SPORTS – C de Lepanto, 209 Els atletes que disposin de xip groc i que facin la seva inscripció en aquests establiments, podran recollir allí mateix el seu dorsal El termini màxim d\’inscripció serà el dimecres 2 de setembre. Això no obstant, el nombre màxim de participants és de 1200, i es tancarà el període d\’inscripció en assolir-se aquesta xifra. En cas d\’haver-hi inscripcions a última hora, tindran un cost de 20€ i serà imprescindible la presentació de la documentació que acrediti l\’existència d\’una assegurança d\’accidents que cobreixi al corredor. Més informació: www.mitjasabadell.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.