4a Mitja Marató de Sabadell

0
378

Diumenge 6 de setembre a les 10 del matí
Sortida: Ronda de Zamenhof
La distància a recórrer serà de 21,097 Km., certificats per la Federació Catalana d\’Atletisme. Tots els participants s\’han de presentar a les 10 del matí, a la línia de sortida de la Ronda Zamenhof, equipats amb el dorsal corresponent visible col·locat al pit i el xip a la sabatilla. La sortida serà conjunta amb els atletes participants de la Cursa Popular de la Festa Major de Sabadell i s\’hauran de realitzar dues voltes al circuit establert. L\’arribada de la Mitja Marató serà a la mateixa Ronda Zamenhof i el control d\’arribada es tancarà a les 12:30 hores. Tots els corredors que després de la primera volta passin per l\’arribada amb un temps superior a 1h i 15\’ quedaran fora de la cursa.| La inscripció es podrà formalitzar a través d\’Internet a l\’adreça www.mitjasabadell.cat o presencialment als punts següents: Sabadell: INTERSPORTS MOLINS – Rambla, 111 Terrassa CALIFÒRNIA SPORTS – C de Lepanto, 209 Els atletes que disposin de xip groc i que facin la seva inscripció en aquests establiments, podran recollir allí mateix el seu dorsal El termini màxim d\’inscripció serà el dimecres 2 de setembre. Això no obstant, el nombre màxim de participants és de 1200, i es tancarà el període d\’inscripció en assolir-se aquesta xifra. En cas d\’haver-hi inscripcions a última hora, tindran un cost de 20€ i serà imprescindible la presentació de la documentació que acrediti l\’existència d\’una assegurança d\’accidents que cobreixi al corredor. Més informació: www.mitjasabadell.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.