31a Cursa Popular de Sabadell / 4a Cursa Infantil

0
364

INSCRIPCIÓ A LES CURSES
fins el 4 de setembre a les 0:00h.
Sortida i arribada de la Cursa Popular: Ronda de Zamenhof – Plaça del Sastre Sortida i arribada de la Cursa Infantil: Plaça de l\’Alcalde Marcet Recorregut:Sortida de la Ronda de Zamenhof, Via de Massagué, Pg. de Manresa, Pl. del Dr.Robert, Pg. de la Plaça Major, Rambla, Av. de barberà, C. de Brutau, C. de Sol i Padris, Pg. de Rubió i Ors, Pl. de Barcelona, Pg. del Comerç, C. de Joan Martorell, Pl. de Ramon Llull, C. de Ramon Lllul, Ctra. de Barcelona, Ctra. de Terrassa, Rda. de Ponent, Pl. de Catalunya i arribada a la Rda. de Zamenhof (plaça d\’Enric Granados)| Horaris i distàncies: CURSA POPULAR: Distància aprox 10.548 m.; Sortida 10h CURSA INFANTIL: Distància aprox 1.000 m.; Sortida 10.05h Inscripcions per Internet: Les inscripcions es tancaran el divendres 4 de setembre a les 24 hores. En el moment de fer-se la inscripció via Internet el/la participant rebrà un missatge de conformitat, amb el número de dorsal, que haurà d\’imprimir i presentar signat el dia de la Cursa (i també signat pel seu pare, mare o tutor, si és menor de 14 anys, juntament amb un document identificatiu oficial) fins a un quart d\’hora abans que comenci, per tal que li sigui lliurat el corresponent dorsal i el xip (per la Cursa Popular) amb el que es controlarà la seva participació. Els atletes que s\’inscriguin abans del dilluns 31 d\’agost a les 14h, tindran el dorsal personalitzat. Els atletes de la Cursa Popular que tinguin un xip groc en propietat i tots els de la cursa infantil, podran fer la inscripció a Intersport Molins ( Rambla de Sabadell 111) i recollir allí mateix el seu dorsal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.