31a Cursa Popular de Sabadell / 4a Cursa Infantil

0
504

INSCRIPCIÓ A LES CURSES Fins el 4 de setembre a les 0:00h. Diumenge 6 de setembre Sortida i arribada de la Cursa Popular: Ronda de Zamenhof – Plaça del Sastre Sortida i arribada de la Cursa Infantil: Plaça de l\’Alcalde Marcet Recorregut:Sortida de la Ronda de Zamenhof, Via de Massagué, Pg. de Manresa, Pl. del Dr.Robert, Pg. de la Plaça Major, Rambla, Av. de barberà, C. de Brutau, C. de Sol i Padris, Pg. de Rubió i Ors, Pl. de Barcelona, Pg. del Comerç, C. de Joan Martorell, Pl. de Ramon Llull, C. de Ramon Lllul, Ctra. de Barcelona, Ctra. de Terrassa, Rda. de Ponent, Pl. de Catalunya i arribada a la Rda. de Zamenhof (plaça d\’Enric Granados)| Horaris i distàncies: CURSA POPULAR: Distància aprox 10.548 m.; Sortida 10h CURSA INFANTIL: Distància aprox 1.000 m.; Sortida 10.05h Inscripcions per Internet: Les inscripcions s\’obriran el dimarts 25 d\’agost i es tancaran el divendres 4 de setembre a les 24 hores. En el moment de fer-se la inscripció via Internet el/la participant rebrà un missatge de conformitat, amb el número de dorsal, que haurà d\’imprimir i presentar signat el dia de la Cursa (i també signat pel seu pare, mare o tutor, si és menor de 14 anys, juntament amb un document identificatiu oficial) fins a un quart d\’hora abans que comenci, per tal que li sigui lliurat el corresponent dorsal i el xip (per la Cursa Popular) amb el que es controlarà la seva participació. Els atletes que s\’inscriguin abans del dilluns 31 d\’agost a les 14h, tindran el dorsal personalitzat. Els atletes de la Cursa Popular que tinguin un xip groc en propietat i tots els de la cursa infantil, podran fer la inscripció a Intersport Molins ( Rambla de Sabadell 111) i recollir allí mateix el seu dorsal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.