MÉS DE 300 INSCRITS EN LA CURSA DE LA FESTA MAJOR DE MATADEPERA

0
435

L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA, amb el suport de l’Ajuntament de Matadepera organitza, pel proper dissabte 5 de Setembre, la CURSA POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE MATADEPERA, a la que ja s’han inscrit més de 300 corredors aquest mes d’Agost.
Aquesta Cursa Popular que es celebra dins del programa d’actes de la Festa Major de Matadepera, i que puntua pel Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa, tindrà lloc el proper dissabte dia 5 de Setembre, a les 18,-h pels més petits, amb un recorregut de 1500 m, i a les 18,30 h pels grans i amb una distància de 10 km.| El village, la sortida i arribada de la cursa s’ubicarà al Pavelló Poliesportiu, en el carrer Enric Genescà, el recorregut continuarà per l’Av. de les Arenes, C/ Sant Ignasi, C/ Mateu Turu, C/ Joan Miró, C/ Puig i Cadafalch, C/ Sant Ignasi, Av. de les Arenes, C/ Sant Llorenç, C/ Josep Porcar, Crta. de Terrassa, C/ Sant Joan, C/ Sant Llorenç, C/ Jaume Español, C/ Ramon Llull, Cami Font de la Tartrana, C/ Sant Francesc, C/ Gaietà Vallés Pujals, i acabarà al mateix Pavelló del C/ Enric Genescà Cortés, aquest trajecte és de 5km, per tant la cursa s’acompletarà amb dues voltes al mateix fins arribar als 10 km. La inscripció, totalment gratuïta, i es pot fer presencialment en Terrassa, en el CLUB NATACIÓ TERRASSA, Avgda. Abat Marcet s/n , en els ESPORTS AROCA de l’Avgda. Barcelona, 37 , en els ESPORTS KÑERA, C/ Sometent Castellà, 118, en el CALIFORNIA SPORTS, C/ Lepant, 209, a les PISCINES MUNICIPALS DE MATADEPERA i en el PAVELLO MUNICIPAL DE MATADEPERA. Igualment per internet a través de la pàgina web www.mitjaterrassa.cat. El plaç finalitzarà el 3 de Setembre a les 19,-h, o quan s’arribin als 600 inscrits en la cursa dels 10 km i/ o als 150 en la cursa infantil. Si no s’arriba a aquests màxims les inscripcions es mantindran obertes el divendres 4 a les Piscines Municipals de Matadepera i el dissabte 5 al Pavelló Municipal de Matadepera. No obstant això, les realitzades aquests dos dies (divendres o dissabte) no es podran incloure en les classificacions oficials i per tant tampoc no computaran com a guanyadors. El control de temps es farà pel sistema de xip, i tant la recollida del dorsal i com del xip es farà el dia de la cursa com a màxim fins a mitja hora abans de la sortida en el Pavelló Municipal.  Tots els seus participants rebran una bossa obsequi amb una premsa esportiva commemorativa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.